Händer i Stimulus

Vad händer på programmet?

Sedan senaste inlägget har det hänt mycket på psykologprogrammet – Den nya styrelsen trädde i kraft i januari och har nu jobbat med styrelsearbetet i hela 4 månader, jätteroligt tycker vi! Sedan januari har vi både hunnit med att teambuilda gruppen, hålla i sektionsmöten, hålla i psykologpubar, planera för nolle-p och varit med om inröstningen av nya Freud (fadderiet på programmet) och Psyko (festeriet på programmet) och mycket mer!

alla

Här har ni oss i nya styrelsen: Ruben, Jessika, Ville, Emma, Johan, Johannes, Elsa, Jennifer och Erik.

God Jul & Gott Nytt År!

julkortstyrelsen3.jpg

Stort tack för i år!
Ta hand om er i ledigheten så ses vi snart!
Vi vill även lyckoönska den nya styrelsen, styrelsen 2019, som tar över efter nyår.

Kram från oss i Styrelsen 2018, även kallade; Vera, Anton, Olle, Jessika, Elise, Ellinor, Elise, Ellinore & Emma. ♥

Vinnaren av Stimuluspriset 2018

På årets julsittning prisades vinnaren av Stimuluspriset 2018. Styrelsens motivering, baserad på nomineringar, löd som följer:
För hennes stora bidrag till sektionens utveckling genom idogt arbete med flertalet projekt som åstadkommit varaktiga förändringar för sektionen innefattande programmets nya hemsida, omfattande stadgearbete och engagemang i sektionens utskott, vilket inte minst är imponerande då hon genomfört detta under ett och ett halvt år på programmet, tilldelas Gabriella Karlsson Stimuluspriset 2018.

Gabriella skickar följande hälsning:
Jag är jätteglad över att få ta emot årets Stimuluspris! Det känns fantastiskt att bli uppmärksammad och tackad för den tid man har lagt ned. Jag vill också passa på att tacka årets styrelse, som har stöttat utskotten så bra och som har jobbat hårt för att utveckla sektionen. Tack!

48386424_501621736997783_7692286693423972352_n

Nominera till Stimuluspriset 2018

Stimuluspriset utdelas årligen till en individ som genom förtjänstfulla insatser och stort engagemang har bidragit till sektionen Stimulus.

Du kan både nominera en person som aktivt arbetat för att förbättra sektionen men även den som du tycker bidragit till att få alla sektionsmedlemmar att känna sig sedda och inkluderade. Klicka här för att nominera till Stimuluspriset 2018!

Mottagaren:
– Kan vara student eller icke-student.
– Kan nomineras för insatser under 2018 men även för insatser från tidigare år.
– Kan inte vara någon i Stimulus Styrelse 2018.

Hur det går till:
– Pristagaren kontaktas av styrelsen och uppmärksammas sedan vid psykologprogrammets julsittning den 14 december.
– Priset består av ett diplom och evig ära.
– Nominering och motiverande text lämnas in till stimulus styrelse genom aktuellt formulär.
– Styrelsen beslutar sedan om vem av de nominerade som blir tilldelad priset utifrån prisets beskrivning.

-Du har möjlighet att nominera till Stimuluspriset till och med den 2 december då formuläret stänger.

Didacticums studentråd söker DIG!

Didacticum är ett råd för hela LiU som är inrättat av rektorn. Rådet arbetar med att utbilda universitetslärarna och utveckla ett pedagogiskt arbete i utbildningen. Som studentrepresentant här redogör man för vad studenterna vill ha från en universitetslärare och arbetet tar form genom att till exempel läsa kursplaner som Didacticum upprättar för sin utbildning. Det här är platsen för dig som vill påverkar hur du vill bli undervisad, helt enkelt!

Maila skn@stuff.liu.se om du är intresserad av uppdraget!

Gunvor, vår föredetta programansvarig som numera arbetar på Didacticum, hälsar  att du är välkommen att ställa frågor till henne om uppdraget  på gunvor.larsson.torstensdotter@liu.se samt att de har kaffe och glass på Didacticum, som extra mysig del av uppdraget!

Ansök och nominera till nästa styrelse!

Nu öppnar ansökan till Stimulus Styrelse 2019!

Så här går det till: Vid förra sektionsmötet valdes årets valberedning, årets valberedning består av Simon och Peter i T7 tillsammans med Gabriella i T3. Valberedningens uppdrag är att hålla i processen som tar fram den nya styrelsen. I två veckor, från och med måndagen den 15 oktober kommer det vara möjligt att ansöka eller nominera till Stimulus styrelse 2019. Därefter följer intervjuer med de som är intresserade av uppdraget. Efter att alla intervjuer är genomförda väljer valberedningen ut de kandidater som anses vara mest lämpliga för att bilda den nya styrelsen. På sektionsmötet måndagen den 26 november röstar sektionen om valberedningens kandidater kan väljas som den nya styrelsen. Valberedningens valda kandidater kommer informeras senast två veckor sektionsmötet.

Ansök eller nominera här!

SÖK STIMULUS STYRELSE 2019

Strax drar ansökningsprocessen till Stimulus Styrelse 2019 igång!
Från och med den 15 oktober och två veckor framåt kommer du kunna söka och nominera till nästa styrelse! Håll utkik efter länk till anmälan som dyker upp snart!

Om du har några frågor kring vad styrelsearbetet innebär, kontakta styrelsen via hemsidan eller via Stimulus facebooksida!

Vi i styrelsen 2018 hälsar att det är fantastiskt roligt att vara med i styrelsen!
Kram! img_7776.jpg