PUST!

Det är vi som är idrottsutskottet PUST!

Vi är en brokig skara individer från olika terminer på programmet som ni kommer höra av en hel del framöver. Det vi har gemensamt i PUST! är att vi gillar att hitta på roliga saker, utan att det ska vara alltför kravfyllt.

Varje vecka står vi för den omåttligt populära psykologfotbollen och under terminerna anordnar vi precis de aktiviteter vi känner för och det som folk på programmet ber om. Exempel på saker vi gjort under senaste året är skolgympa, pole dance, anordnat volleybollturnering, ultimate frisbee, brännboll, brädsspelskväll och biljard. Vi gör helt enkelt det som känns kul och vid alla tillfällen är samtliga på programmet välkomna!

Har du något förslag på sport eller aktivitet som du tycker vore kul att anordna får du gärna rycka tag i någon av oss. Är du sugen på studiesocialt engagemang där du lär känna folk från olika terminer, har oseriöst roliga möten och samtidigt inte behöver lägga ner supermycket tid kan du höra av dig till oss! (OBS OBS OBS! Glöm inte att lajka Idrottsutskottet PUST på Facebook för annars kommer du inte ha en aning om när det händer saker.

%d bloggare gillar detta: