Psykologisation

Psykologisation är en intresseförening som passar dig som vill bredda dina kunskaper om grupp-, organisations- och arbetspsykologi.

Hur fungerar nya grupper? Vad är en bra ledare? Vad är det som skapar effektiva grupper? Hur kan vi bli bättre på att hantera stress? Hur kan vi hantera konflikter? Vi arbetar med att föreläsa för andra studenter på LiU om dessa ämnen men vi bjuder även in externa föreläsare inom området. Vi har även interna träffar där vi lär varandra mer om ämnet.

Psykologisation står för att förbättra och förändra människors liv genom utveckling och hållbart välmående. Psykologisations vision är att vara välrenommerade inom vårt arbete, att sprida psykologisk kunskap för att utveckla individer, team och organisationer samt främja psykologiskt lärande och psykisk hälsa.

Denna vision applicerar vi själva i vår organisation, där du som medlem både får extra utbildning och stöttning i ett engagerat klimat. Vi strävar efter att erbjuda utbildande tjänster av högsta klass för att skapa hållbart välmående för individen, gruppen, organisationen och samhället.

Om du är intresserad av att föreläsa och hjälpa universitetet och andra genom psykologisk kunskap ta kontakt med oss och bli en del av vår vision!

Besök Psykologisations hemsida

%d bloggare gillar detta: