Didacticums studentråd söker DIG!

Didacticum är ett råd för hela LiU som är inrättat av rektorn. Rådet arbetar med att utbilda universitetslärarna och utveckla ett pedagogiskt arbete i utbildningen. Som studentrepresentant här redogör man för vad studenterna vill ha från en universitetslärare och arbetet tar form genom att till exempel läsa kursplaner som Didacticum upprättar för sin utbildning. Det här är platsen för dig som vill påverkar hur du vill bli undervisad, helt enkelt!

Maila skn@stuff.liu.se om du är intresserad av uppdraget!

Gunvor, vår föredetta programansvarig som numera arbetar på Didacticum, hälsar  att du är välkommen att ställa frågor till henne om uppdraget  på gunvor.larsson.torstensdotter@liu.se samt att de har kaffe och glass på Didacticum, som extra mysig del av uppdraget!

%d bloggare gillar detta: