Ansök och nominera till nästa styrelse!

Nu öppnar ansökan till Stimulus Styrelse 2019!

Så här går det till: Vid förra sektionsmötet valdes årets valberedning, årets valberedning består av Simon och Peter i T7 tillsammans med Gabriella i T3. Valberedningens uppdrag är att hålla i processen som tar fram den nya styrelsen. I två veckor, från och med måndagen den 15 oktober kommer det vara möjligt att ansöka eller nominera till Stimulus styrelse 2019. Därefter följer intervjuer med de som är intresserade av uppdraget. Efter att alla intervjuer är genomförda väljer valberedningen ut de kandidater som anses vara mest lämpliga för att bilda den nya styrelsen. På sektionsmötet måndagen den 26 november röstar sektionen om valberedningens kandidater kan väljas som den nya styrelsen. Valberedningens valda kandidater kommer informeras senast två veckor sektionsmötet.

Ansök eller nominera här!

%d bloggare gillar detta: