Stimulus Mentorsprogram

Anmälan till Stimulus mentorsprogram är nu öppen. Sista dagen för att anmäla sig är 30 september.

Anmäl dig här! Både som Ettan och som Mentor.

Styrelsen kommer slumpvis att para ihop en Mentor med en Ettan. Så långt som möjligt kommer varje Ettan få en egen Mentor. Finns det inte tillräckligt med Mentorer kan man bli fler än en Ettan per Mentor. Är Mentorerna fler än Ettan så kommer inte alla Mentorer få en plats. Det är därför ”först till kvarn” på Mentorsplatserna.

Mentorsprogrammet är Stimulus SU-projekt under 2018. SU-projekt står för sektionsutvecklande projekt och genomförs för att uppnå C-nivån i samarbetsavtalet mellan Stimulus och StuFF. Målet med programmet är att de nya studenterna på psykologprogrammet ska kunna få en personlig mentor, en äldrekursare, som kan vara en hjälpande hand under den första studietiden. Vilken slags hjälp som mentorn kan bidra med är beroende av den hjälp som Ettan vill ha och kan därför variera mycket mellan mentorsparen. Exempel på utbyte som kan ske mellan Ettan och mentorn kan vara tips om studieteknik, böcker till kurser, tankar och reflektioner kring PBL eller av mer praktisk karaktär såsom att hitta i Linköping, bostadstips etc.

Alla terminer är välkomna att vara mentorer!

Kram från Styrelsen

%d bloggare gillar detta: